Masivné kuchyne - 1

Masívne kuchyne sú vrcholom klasického dizajnu a remeselného majstrovstva, ktoré prinášajú teplý a prírodný vzhľad do každej domácnosti. V Proma Nábytok vytvárame kuchyne z masívu, ktoré sú nielen krásne na pohľad, ale aj vysokej kvality a odolnosti. Naše drevené kuchyne z masívu kombinujú estetickú krásu prírodného dreva s modernými funkciami, ktoré vyhovujú súčasným požiadavkám na komfort a praktickosť.

Využívame tradičné techniky a najnovšie technológie, aby sme zabezpečili, že každá kuchyňa na mieru z masívu je vyrobená s precíznosťou a odbornosťou. Naše služby zahŕňajú 3D návrhy kuchýň, ktoré klientom umožňujú vizualizovať si konečný výsledok pred začiatkom výroby. Tento proces zaisťuje, že všetky aspekty dizajnu, od rozloženia po farebné prevedenia skriniek a dvierok, sú plne prispôsobené individuálnym potrebám a štýlu klienta.

Masívne kuchyne si jednoducho zamiluje každý. Naša ponuka zahŕňa aj špecifické rady, ako sú klasické kuchyne, kde vyniká krása a robustnosť masívu. Každá kuchyňa je vyrobená s dôrazom na detail, čo zaručuje jej dlhovekosť a odolnosť voči každodennému používaniu. S využitím našich komplexných produktov a služieb, každý zákazník získava príležitosť vytvoriť si domov presne podľa svojich predstáv.

Masivné kuchyne

Pre viac informácií o našich masívnych kuchyniach a iných službách, neváhajte navštíviť našu webovú stránku alebo nás kontaktovať priamo cez našu kontaktnú stránku. Naši odborníci sú vám tiež k dispozícii prostredníctvom poradenstva, aby pomohli s akýmikoľvek otázkami alebo požiadavkami týkajúcimi sa vašej novej kuchyne.

Masivné kuchyne - 2

Presvedčte sa aj vy, že výroba nábytku je oblasťou, v ktorej vynikáme

Masivné kuchyne - 3

Veríme, že naše kuchynské linky podčiarknu váš vycibrený vkus a stanú sa funkčným a estetickým prvkom celého interiéru. Bez ohľadu na to, či máte kuchyňu spojenú s obývačkou, príp. jedálňou, alebo je kuchyňa samostatnou miestnosťou.
Neváhajte a kontaktujte nás!

Masívne kuchyne

Zákaznková výroba masívnych kuchýň firmy PROMA zdieľa ustálený dizajn tradičných masívnych kuchýň, ktorý nepodlieha natoľko módnym trendom a zároveň vyjadruje trvalú hodnotu masívnej kuchyne. Masívna kuchyňa je vyrobená z prírodného kvalitného dreva, napr. buk, dub alebo borovica, (vlhké alebo dostatočne nevysušené drevo môže prasknúť alebo zmeniť svoj tvar, čo v konečnom dôsledku znefunkční celý nábytok).

Kombinácia dizajnu kuchynského nábytku, masívnej kuchyne, interiérových doplnkov a svetelnej atmosféry dokáže vytvoriť originálnu útulnosť kuchynského interiéru. Každá masívna kuchyňa môže byť vybavená kuchynskými vstavanými elektrospotrebičmi rôznych značiek.
Tradičný dizajn kuchyne, kvalitné prevedenie a trvanlivosť. Návrhári firmy PROMA pre Vás vytvoria výnimočný vzhľad Vašej novej masívnej kuchyne.

Inšpirujte sa – nami vytvorené masívne kuchyne.